На Львівщині відбувся традиційний турнір з міні-футболу серед ветеранів “Святослав-OPEN”

IMG_0029Нещодавно на базі відпочинкового комплексу “Святослав” у містечку Винники поблизу Львова завершився традиційний турнір з міні-футболу серед ветеранів “Святослав-OPEN”.

Участь у турнірі взяли команди сіл Сокільники, Зубри, Лисинич, Оброшино, Городиславичі та Нового Яричева. Команди ветеранів були поділені на дві підгрупи і змагалися між собою за коловою системою.

Організатором цих змагань є власник цього відпочинкового комплексу, палкий прихильник футболу Григорій Козловський.

Хоча учасники команд давно знаються між собою й товаришують, на полі точились справжні запальні баталії. Кожна команда хотіла продемонструвати усі свої навики та вміння у грі мільйонів.

Перемогу у турнірі “Святослав-OPEN” здобула команда “Зоря” (с. Городиславичі), друге місце посів колектив з села Оброшино, третя сходинка за командою із села Зубра, четвертими у турнірі виявились гравці із Лисинич. А от п’яту та шосту сходинку турніру команди Нового Яричева та Сокільник вирішили між собою не розігрувати. Трійка лідерів отримали кубки, а інші команди – заохочувальні призи. Обрали і кращих гравців у номінаціях “Кращий нападник”, ”Кращий півзахисник”, ”Кращий воротар”, ”Кращий бомбардир”, ”Кращий захисник”. Серед номінантів були визначні постаті львівського спорту: знаменитий боксер Андрій Котельник, футболіст ФК “Карпати” Андрій Покладок, президент Львівської обласної Асоціації ветеранів спорту Володимир Милян, відомий бізнесмен та Президент ФК “Зоря” Григорій Козловський.

Хочу щиро подякувати усім командам, хто приїхав на цей турнір, – говорив один з його організаторів, гравець команди “Зоря” (Городиславичі) Зеновій Паранька. – Ми раді, що маємо можливість зібрати усіх своїх друзів і спільно провести вільний від роботи час, адже кожен з нас має різну професію, працюємо в різних сферах, однак нас усіх об’єднує – його величність футбол.

Завжди з радістю беремо участь у таких турнірах, – розповідає учасник команди “Кар’єр” (Сокільники) Петро Салагай, оскільки такі змагання дають змогу зустрітись з давніми друзями, поспілкуватися, обмінятись новинами, цікаво та корисно для здоров’я провести вихідні дні.

IMG_0030IMG_0029IMG_0028IMG_0027IMG_0021IMG_0047IMG_0036

Опубліковано у Змагання ветеранів, Футбол | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити коментар